Leer Over De Kracht Van Kruiden

Wist je dat kruiden een geneeskrachtige werking hebben? En wil je leren hoe jij dit zelf heel eenvoudig kan gebruiken om jouw gezondheid te verbeteren? Doe dan gezellig mee met de minicursus Wilde Kruiden & Planten onder leiding van herborist Carla van Kruid je Leven! Tijdens 3 ochtenden in mei wandelen we dan samen door de natuur in Bruinisse.

Je leert kruiden herkennen, oogsten en verwerken. Maar natuurlijk ook zeker de vele redenen waarom je dat zou willen doen! Namelijk omdat deze kruiden zo goed voor je zijn, vanwege de geneeskrachtige werking. Tijdens de eerste ochtend gaan we van onze oogst een heerlijke, heilzame thee maken. Tijdens de tweede wandeling maken we een lekkere pesto van de geplukte kruiden. Tijdens de derde en laatste ochtend verwerken we de kruiden in een fijne zalf die je na afloop lekker mee naar huis neemt. 

De cursus staat gepland op de volgende data:

Maandag 6, 13 en 27 mei van 9.30 tot 12.00 uur 

Locatie: Bruinisse

Kosten: €95, incl thee en iets lekkers en alle benodigdheden voor het bewaren van de zelfgemaakte pesto en zalf.

Wil jij je opgeven, of heb je vragen? Mail dan naar Judith van ZeeLove via info@zeelove.nl . De cursus gaat van start met minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers. 

Zaterdag 13 Juli

Samen met Van land naar Pan, chefkok Denise, verzorgen we een wildpluk proeverij Diner.

6-gangen diner inclusief welkomstdrankje en amuse, prijs volgt

Vorig jaar was de plukproeverij een echte beleving. 6 (of waren het er stiekem meer) heerlijke gerechten, live cooking, heel veel gezelligheid EN onkruid!

Heel veel onkruid, met een super leuk verhaal van Kruid je Leven. Ieder gerecht draaide om een (on)kruid die op De Pannenstee groeit, Carla vertelde jullie hier alles over en tijdens de wandeling liet ze zien hoe ze groeien en hoe je ze kunt herkennen.

Dit jaar de derde editie πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³ wil je erbij zijn… reserveer je plekje πŸŒΈπŸ«–πŸ΄πŸ·

Kun je 13-07-24 niet? πŸ˜” dit hele concept is ook privé te boeken voor groepen πŸ˜ƒ

Reserveren: info@vanlandnaarpan.com

Telefoon nummer: 06 27021482 (Denise, vanlandnaarpan)