Adres: 

Kruid je Leven 

Zuiddijk 63 in Oude-Tonge

Emailadreskruidjeleven@yahoo.com

Telefoon nummer: 06-10730214

Hieronder is de mogelijkheid om een review achter te laten 🙏🌸

Alvast bedankt! Carla 

Rating: 4.6666666666667 sterren
3 stemmen

Reviews 

De Ontspan Je thee van Kruid je leven is heerlijk om savonds te drinken. O.a de zachte smaak van de kamille en het zoete van de passiebloem en de lavendel voor wat meer kruidige smaak.

De Warm Hart thee met oa rozenblaadjes, jeneverbes en kaneel is wat zachter en geuriger.
Lekker om er eerst aan de thee te ruiken en de damp op je gezicht te voelen.
Geniet momentje v jezelf !

Annemieke 


Superfijn om kruidjeleven zo dichtbij in mijn omgeving te hebben.

Ik heb Toscane ‘warm hart’ en ‘women only’ geproefd. Bij allebei de kruiden proef ik een verse pure smaak met een zachte warme afdronk.

Je merkt dat het met aandacht is samengesteld. Echt een cadeautje van moeder natuur en van Carla❤️Ik ben fan!

Lea de Jong


"Onlangs heb ik thee besteld bij 'Kruid je Leven'. In eerste instantie was dit vanwege keelproblemen. Later omdat de thee zo goed beviel en ik nieuwsgierig was naar de andere smaken.

Ik was aangenaam verrast toen het pakket arriveerde. Het was een cadeautje om uit te pakken zo leuk als de thee was verpakt.

Inmiddels zijn alle gezinsleden fan geworden van de verschillende theesoorten, ieder met zijn of haar eigen favoriet.

Dankzij de prachtige etiketten weet ik precies welke thee ik op welk moment het beste kan gebruiken. Het is duidelijk merkbaar dat Carla deze thee met liefde, zorg en expertise samenstelt."

Lisette Raap


Ik heb verschillende kruidentheeën bij Kruidjeleven besteld. Gewoon omdat ik houd van nieuwe dingen in het leven. Me niet zo realiserend dat kruiden werkelijk zo helpend kunnen zijn. De kruidenthee “ ademvrij” drink ik nu ik een zware griep heb. Waar ik van anderen hoor die zware hoestbuien en verkoudheid hebben, is het verloop bij mij heel mild te noemen. En is zeker te danken aan deze thee.

Tevens is een consult bij Carla aan te raden. 

Zij is zo breed geschoold op gebied van medische kennis, kruidenkennis, op psychodynamisch gebied, zodat haar vraagstelling over je ( medisch) probleem en evt. welke kruiden daar bij passen, gaan tot de kern.

Je voelt je gehoord, door haar warmte gezien en door haar kennis de juiste ondersteuning voor je lijf.

Arjanne 


Laatst kocht ik de ‘warm hart’ en ‘ontspan je’ tisanes en ik vind ze beide echt heerlijk! Ze zijn beide erg smaakvol en je proeft de pure kruiden. 

Ik heb ook een zakje ‘ontspan je’ gekocht voor een zwangere vriendin, hiervoor heeft Carla speciaal de hop eruit gehaald.

Superfijn dat je zo meedenkt Carla, dankjewel!

Lobke de Boed