Welkom op mijn webshop 💮🏵️🌸

Kijk rustig rond. Is er iets uitverkocht of wil je een thee wat er niet bij staat, neem dan gerust contact met mij op! kruidjeleven@yahoo.com

 

Kruidenadvies

Heb je vragen wat kruiden voor jouw gezondheid en welzijn kunnen betekenen, dan kun je bij mij een kruidenadvies boeken. Tijdens een kruidenadvies zal ik je vragen stellen over je gezondheid, levensstijl en eventuele klachten. Op basis van deze informatie kan ik je adviseren welke kruiden het meest geschikt zijn voor jouw specifieke situatie.

Tijdens het gesprek zal ik ook uitleggen hoe je de kruiden kunt gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van thee, tincturen, of zalf. En daarnaast geef ik ook informatie over mogelijke bijwerkingen en interacties met medicijnen.

Een kruidenadvies kan nuttig zijn voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke oplossingen voor hun gezondheidsproblemen. Het kan helpen bij het verlichten van verschillende klachten, zoals spijsverteringsproblemen, slaapproblemen, stress, pijn en ontstekingen.

Woon je in de buurt van Oude-Tonge dan kunnen we persoonlijk afspreken. Anders kan het gesprek telefonisch of via Zoom/Teams. Duur van het kruidenadvies is een half uur.

Kosten kruidenadvies € 20 

Het is belangrijk om te benadrukken dat een kruidenadvies geen vervanging is voor medisch advies. Het is altijd raadzaam om een arts te raadplegen als je ernstige of aanhoudende gezondheidsproblemen hebt. Een kruidenadvies kan echter een waardevolle aanvulling zijn op je algemene gezondheidszorg.

Leuk je te ontmoeten 🌸

Carla